Om oss
FT Verkstad Group AB

Välkommen till FT Verkstad Group AB

Varmt välkommen till FT Verkstad Group som är godkända enligt kvalitetscertifieringen Godkänd Bilverkstaden.
Vi finns belägna i Linköping, Motala och Mjölby.

I bilverkstaden servar och reparerar vi i princip alla bilmärken, nya som gamla. Våra utbildade fordonstekniker kombinerar erfarenhet och upparbetad ”know how” med modern teknik och IT.

När du servar din bil hos oss får du alltid minst 3 års garanti på reservdelar och en stämpel i serviceboken som gör att din bil behåller sitt värde. Vid service ingår också 1 års vägassistans som gör att du får hjälp vid exempelvis punktering, bensinstopp eller motorhaveri.

Godkänd Bilverkstad

Alla våra bilverkstäder är var och en klassade som Godkänd Bilverkstad och skapar trygghet för dig som kund. Godkänd Bilverkstad är en ny standard med syfte att säkerställa en sund konkurrens inom bilverkstadsbranschen. Vi på FT Verkstad tycker att det är viktigt att du som kund ska känna dig trygg när din bil är på service. För dig som bilägare betyder det att våra bilverkstäder alltid håller en hög kvalitet, vi är noga med miljö och hållbarhet samt att vi alltid sätter säkerheten högt.

Du som kund är i fokus

Med kunden i fokus ger vi dig alltid en helhetslösning för att bemöta dina behov och förenkla ditt verkstadsbesök. Som en kvalitetssäkring ger vi dig minst 3 års garanti och utför alltid service efter biltillverkarens rekommendationer. Det innebär att du alltid har kvar din fabriks- och nybilsgaranti på bilen samt får en godkänd stämpel i din servicebok.

Vi arbetar alltid med hög kvalité och service för att du som kund ska känna att din bil är i trygga händer. Har du frågor eller funderingar angående din bil är du välkommen att svänga förbi så besvarar vi gärna dessa över en kopp kaffe.

Vid service ingår också 1 års vägassistans som gör att du får hjälp vid exempelvis punktering, bensinstopp eller motorhaveri. Vill du dela upp betalningen? Vi erbjuder dig 4 månader räntefri delbetalning.

Som företagskund hos oss tar du kontrollen över dina service- och reparationskostnader. Vi tar hand om hela din vagnpark, oavsett bil eller årsmodell hjälper vi dig. Vill du bli företagskund? Välkommen in och prata med oss om hur vi kan hjälpa dig med ert företags vagnpark.

Det blir inte bara mer kostnadseffektivt utan du sparar även tid på att välja oss. Välkommen!

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå